Acasa  /  Sisteme de securitate

Sisteme de securitate

Sisteme de securitate

Sirma ghimpata

Sirma ghimpata (spin) Ea are o istorie bogată de la invenția sa, fermierul american Henry Rose în urmă cu mai mult de 160 de ani a inventato pentru gardurile animalelor. În prezent, sârmă ghimpată utilizate pentru garduri de-a lungul zonelor industriale și zone private - folosit in cazul în care este necesara o bariera fizică care va limita accesul persoanelor neautorizate pe anumite spatii. Sârmă ghimpată va fi, fără îndoială, o bariera de netrecut in calea infractorilor.

Astăzi, cele mai populare sirme ghimpate ca barieră de securitate sunt: spirală (СББ - АКЛ) Egoza si cel drept (PAI - АКЛ) Egoza.

 

Bariera plata (ПББ) 2D Bariera spirala (СББ) 3D

Ambele tipuri sunt realizate din bandă armata ghimpată. Spiralele sunt unite între ele prin legaturi din oțel galvanizat. Diferențele le constă în faptul că bariera de siguranță plan (PAI - АКЛ) Egoza are o structură de spirala turtita, iar spirală (СББ - АКЛ) - sub forma unei spirale din benzi (АКЛ), care sunt sculptate cu două tăișuri, spini simetrici îndreptati excelent pentru a intepa repede, ascutit și cu capacitatea de tăiere.

Caracteristicile tehnice ale barierei АКЛ:

Sirma ghimpata (АКЛ) - sirma de oțel cu grosime a benzii de 0,55 mm, strins în jur cu sirma din otel galvanizat cu diametrul de 2,5 mm (GOST 7372-79, clasa ST70). Diametrul porțiunii armat ajunge la 5 mm. Cea mai importantă caracteristică a sarmei ghimpate este ca aceasta isi va pastra structura chiar si in cazut taierii ei in mai multe parti.

Prețul pentru protectia cu sârmă ghimpată Egoza "la cheie" (lungime/pe metru, material + lucrari):

Numele de sârmă ghimpată EGOZAPrețul pe metru liniar
PBB AKL F500мм de la 101 lei
SBB AKL Ф500мм de la 101 lei
Sirma АКL(1 ряд) de la 23 lei

* Acest preț nu constituie o ofertă publică, verificati pretul exact cu managerii noștri.

Suntem mereu bucurosi da propunem clientilor nostri montare calitativa a sirmei ghimpate EGOZA la un pret redus.

Supraveghere video

Avem o vasta experienta in montarea, instalarea și întreținerea sistemelor de supraveghere de securitate, fie acestea case private in afara orasului sau complex logistic.

Supraveghere video în realitate contemporană - aceasta este una dintre cele mai eficiente modalități de a proteja proprietatea privată de intruși. Însăși prezența camerelor se supraveghere reduce acțiunile ilegale uneori. Iar dacă fapta se face cu toate acestea, înregistrarea camerelor de supraveghere va fi dovada cu care cresc considerabil sansele de a prinde infractorul.

Instalare sistemelor de supraveghere video si instalarea de video complexe pe care le producem în conformitate cu toate standardele tehnice și cerințele necesare.

Astăzi există două tipuri principale de supraveghere: ​​analogice și digitale.

Experții noștri vă vor ajuta să decideți ce fel de sistem, este necesara si mai convenabila pe teritoriul d-voastra.

Incredințindu-ne instalarea unui sistem de supraveghere video, beneficiați de servicii de înaltă calitate, la un preț rezonabil.

Contacteaza-ne

Pentru intrebari suplimentare, nu ezitati sa ne contactati pe numarul de telefon +(373) 78-00-25-26.
Complectati formularul de mai jos, si va telefonam noi