Acasa  /  Garduri din Profnastil

Garduri din Profnastil

Garduri din Profnastil

 

De ce anume Gard din Profnastil? Deja de citiva ani gardul din profnastil este situat la vârf de popularitate. Acest lucru nu este Surprinzător, deoarece o astfel de structură va proteja teritoriul dvs. de atenția constantă a vecinilor i altor curiosi din afară, имеют аспектом foarte frumos si dispune de o varietate foarte mare de culori.

Caracteristicile excelente ale gardului în primul rând se datoreaza. Профилирующий металлический констадин фолий де oțel cu suprafata ștanțata. Acestea au o capacity excelentă de durabilitate și duritate. Кроме того, профнастилул является устойчивым к внешнему дифериту. Despre indieli cu privire la calitatea tablei trapezoidale de înaltă calitate nici nu poate merge vorba, deoarece este făcută соответствует ГОСТу, регулируемому для конструкции. Garduri din profnastil au capatat popularitate nu doar datorită performanceanțelor inalte de exploatare, dar, de asemenea, si pentru un preț scăzut, în compare cu alte tipuri de ingradire.

Cen ceea ce privește tabla profilata, prin forma sa, ofera o жесткость și rezistență ridicata. Profnastilul poate fi instalat in orice direcie, fie vertical sau orizontal. Cu ele poate fi realizate finisajele interioare și exterioare ale clădirilor.
Folia profilata este clasificata în funcție de mai mulți indicatori:

 1. Dupa directia de utilizare:
  • Pentru ingradiri;
  • Pentru acoperirea suprafetelor;
  • Pentru peretii de protectie (pereti despartitori).
 2. În funcție de tipul de acoperire:
  • Stratul de acoperire zincat: Apara excelent tabla de rugina si conditii meteorologice nefavorabile. Acest profnastil este mai ieftin, si de obicei se foloseste, in locuri unde nu este важный аспект внешнего вида al acoperisului sau peretelui.
  • Acoperire polimerica: Specific pentru acest folii este posibilitatea de a le vopsi in diferite culori. Cea mai populara este acoperirea cu poliester.

Avantajele gardurilor metalice din tablă profilată, profnastil:

Dacă ne întoarcem la avantajele pe care disting gardul din profnastil, printre acestea se numara:

 • Exploatare indelungata.
 • Расширение богатой таблицы по шкале RAL. Горшок Profnastiluri для интерпретации различных дизайнов - uri cu folosire a culorilor. Si aceasta este un avantaj destul de mare, deoarece un astfel de gard se va incadra perfect cu peisajul si arhitectura suprafetei unde va fi instalat.
 • Posibilitatea de a comanda folii de marimi diferite, atit dupa inaltime cit si dupa Lungime. Aceasta poate fi legata de unele neregularitati de suprafata.
 • Acest tip de gard nu necesita o ingrijire deosebita. Din cind in cind, doar sa il spalati cu apa obisnuita. Acest lucru se poate de facut cu un furtun de gradina obisnuit.
 • Profnastilul este rezistent la schimbările de temperatură. Ea poate rezista atit la temperaturi foarte reci cit și la extrem de fierbinti. Prin urmare, acest material este perfect pentru instalarea de garduri în orice regiune.
 • Pret accesibil. Daca este saparem cu alte materiale, profnastilul se deosebeste prin preturi mici.
 • Posibilitatea de a monta Repede. Instalarea gardului din profnastil, este de citeva ori mai simplea si rapida, decit alte produse analogice Deasemenea daca d-voastra o sa aveti necesitatea de a schimba careva elemente ale constructiei, acest lucru va fi facut destul de simplu.
 • Izolare fonica, protecție împotriva prafului și ochii straini peteritoriul d-voastra. Acestea se bazează pe faptul că tabla profilata este o carcasa metalica solida, care cu usurinta va retine praful si galagia.Garduri metalice, gard, stilpi, saramida, stilpi din caramida, metal, bare orizontale, suruburi, planca plus korativaial.

Prețul: Tabla pentru gard (profnastil) colorat grosime tablei 0,4 мм:

Primim comenzi "ONLINE" facem livrare la domiciliu. 

Culori Pret 
RAL8017 / RAL6005 / RAL3005 / RAL3019 / RAL7024 и т. Д. 123 lei/ м2
КВАРТ / МАТ / HIMAT  165 lei / м2
 / piatra / lemn /Virf ondulat  170 lei / м2

Pretul elementelor pentru gard:

Primim comenzi "ONLINE" 

 

 Piloni metal vopsiti

(50 * 50/2)

 Piloni metal vopsiti

(60 * 60/2)

 Piloni metal vopsiti

(80 * 80/2)

Piloni metal vopsiti

(100 * 100/3) 

  Piloni metal vopsiti

(150 * 150/4) 

h1500 240.00 lei 290.00  lei 395.00  lei 670.00  lei 1425.00  lei
h2000 314.00 lei 380.00 lei 511.00  lei 1234.00  lei 1909.00  lei
h2500 452.00  lei 547.00  lei 735.00  lei 1254.00  lei 2636.00  lei
h3000 462.00  lei 560.00  lei 752.00  lei 1275.00  lei 2665.00  lei

 

 

 Голая оризонталь (40 * 20/2)  Planca decorativa (L2000)

 Suruburi coloratepe (19 мм)

   
 L3000   151.00 лей  62 +0,00 лей            0,85 лей    
 L6000  290.00 лей        
           
           

Pretul gardului din profnastil, цвет RAL "la cheie" (grosimea metalului 0,4 мм, Lungime / pe metru liniar, materiale+ lucrare):

Inaltime, м  Pe 2 bare  Pe 3 bare
1,5 499  lei  566  lei
1,8  531  лей  599  lei
2,0  553  lei  642  lei

Pretul gardului din metal profilat colorat RAL "la cheie" (grosimea metalului 0,45 мм, Lungime / pe metru liniar, материал + люстра): 

Inaltime, м  pe 2 bare  pe 3 lei
1,5 548  lei  616  lei
1,8 577  lei  648  lei
2,0  603 lei  691  lei

* Acest preț nu constituie o ofertă publică, verificati pretul точный cu managerii noștri.

Costul final al gardului din profnastil "la cheie" puteti sa il aflati la managerii nostri, care va vor raspunde cu placere la toate intrebarile aparute.

La gardul din profnastil noi propunem suplimentar sa comandati:

 • Porti automate: poate fi fie glisante sau cu balamale.
 • Porti glisante, culisante fără de automatizare:  от 14650 лей. pentru complect porti la 2х4м. Poarta automata glisanta de la 26800 лей.
 • Stâlpi de cărămidă:  va adauga un estetic ingradirii. Pret "la cheie" 3200 лей.
 • Fundament din monolit pe benzi:  mareste termenul de exploatare a gardului. Pret 500 lei m / liniat de Fundatie din beton armat 500х250 мм
 • Поарта упрощенно си портита: Poarta   mare 3m pret de la 6150 леев. у.е. Фурнитура в комплекте, си портита слюда Cu miner si cheie 2760 лей.
 • Betonarea piloni din metal:  120 лей / бук.
 • О голый суплиментарэ (poperecica):   Ce adauga semnificativ rigitalitate. Прет: 50 лей / м

Характеристики tehnice ale gardului din profnastil:

Palitra de culori a gardului din profnastil:


 

 

RAL 3005   RAL 6005   RAL 8017

Producerea gardului din profnastil

Oricare doritor poate comanda un gard din profnastil в Молдове contactind managerii nostri. Primind comanda, mesterii se vor ocupa de constructia gardului. Deasemena este posibila crearea si instalare gardului "la cheie", fara ca sa mai aveti vreo grija suplimentara. Foliile subtiri de metal, trec toate etapele de prelucrare, galvanizare, adaugindu-se si proprietățile antiicorozive. Dupa aceasta pe listul de profnastil se aplica o suprafata de polimer pentru ai reda stabilitate fata de toateffectivele externe, предлагает активный аспект активности.

Clientul poate alege marca profnastilului, care se va diferentia dupa caracteristici și pret. Brandul cel mai accesibil este tipul C-8, C-20, находящееся в достаточном количестве, может быть получено с помощью диферита сарчини. Pretul profnastilului va depinde de materialul pe care l-ați elles, caracteristicile sale, precum și de sizesiunea insasi a gardului.

Constructia gardurilor din profnastil:

Echipa profesionistă a companiei noastre va începe construcția gardului cind va este conabil d-voastra. La locul instalarii vor fi aduse toate materialele necesare, dupa care mesterii vor incepe lucrarile.

Marcajul ini seial se vor Face Insemnari, apoi câteva găuri. La adincimea stabilita se vor instala stilpii, se ma fixa profnastilul, si la finele lucrarilor neaparat se va controla calitatea, si corectitudinea instalarii gardului. Numai atunci cind lucrarile vor fi finisate, se va da lucru in primire la client.

La comandarea de instalare a unui gard de profnastil, veți primi:

 • Instalare rapidă și profesională a echipei de înaltă calificare;
 • Construcții metalice sigura și puternică;
 • Protecție excelentă pentru de zgomot si praf;
 • Garan laie la toate constructiile ine și profesionale echipamente de ultimă generație, забота garantează fixarea excelentă и gardului и репетитор Elementelor учредительная продажа.

Fixind toate caracteristicile mai sus numite i avantajele profnastilului, este demn de subliniat faptul că un astfel de gard va service or ingradire universala cu un аспект активности, la un cost redus. El nu are puncte slabe și este perfect din toate privințele. Toți indicatorii gardului din profnastil il face unul din cele mai căutate și mai populare modalitati de ingradire ce poate fi aplicar aproape oriunde.

Prin urmare, dacă doriți un gard de încredere, prezentabil și solid, fără îndoială, trebuie sa dati desireinta gardului din profnastil.
Nu are nevoie de îngrijiri speciale și va va servi o perioada foarte indelungata.

 

 

Contacteaza-ne

Pentru intrebari suplimentare, nu ezitati sa ne contactati pe numarul de telefon +(373) 78-00-25-26.
Complectati formularul de mai jos, si va telefonam noi