Acasa  /  Garduri din Profnastil

Garduri din Profnastil

Garduri din Profnastil

 

De ce anume Gard din Profnastil? Deja de citiva ani gardul din profnastil este situat la vârf de popularitate. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece o astfel de structură va proteja teritoriul dvs. de atenția constantă a vecinilor și a altor curiosi din afară, are un aspect foarte frumos si dispune de o varietate foarte mare de culori.

Caracteristicile excelente ale gardului în primul rând se datoreaza capacitatilor foii profilate. Profilul metalic consta din folii de oțel cu suprafata ștanțata. Acestea au o capacitate excelentă de durabilitate și duritate. În plus, profnastilul este foarte rezistent la diferite actiuni externe. Despre indoieli cu privire la calitatea tablei trapezoidale de înaltă calitate nici nu poate merge vorba, deoarece este făcută în conformitate cu GOST si toate reglementările din constructii. Garduri din profnastil au capatat popularitate nu doar datorită performanțelor inalte de exploatare, dar, de asemenea, si pentru un preț scăzut, în comparație cu alte tipuri de ingradire.

În ceea ce privește tabla profilata, prin forma sa, ofera o rigiditate și rezistență ridicata. Profnastilul poate fi instalat în orice direcție, fie vertical sau orizontal. Cu ele poate fi realizate finisajele interioare și exterioare ale clădirilor.
Folia profilata este clasificata în funcție de mai mulți indicatori:

 1. Dupa directia de utilizare:
  • Pentru ingradiri;
  • Pentru acoperirea suprafetelor;
  • Pentru peretii de protectie (pereti despartitori).
 2. În funcție de tipul de acoperire:
  • Stratul de acoperire zincat: Apara excelent tabla de rugina si conditii meteorologice nefavorabile. Acest profnastil este mai ieftin, si de obicei se foloseste, in locuri unde nu este important aspectul exterior al acoperisului sau peretelui.
  • Acoperire polimerica: Specific pentru acest folii este posibilitatea de a le vopsi in diferite culori. Cea mai populara este acoperirea cu poliester.

Avantajele gardurilor metalice din tablă profilată, profnastil:

Dacă ne întoarcem la avantajele pe care disting gardul din profnastil, printre acestea se numara:

 • Exploatare indelungata.
 • Un asortiment bogat de nuante dupa tablita specifica RAL. Profnastiluri pot fi interpretat de cele mai variate design-uri cu folosire a culorilor. Si aceasta este un avantaj destul de mare, deoarece un astfel de gard se va incadra ideal cu peisajul si arhitectura suprafetei unde va fi instalat.
 • Posibilitatea de a comanda folii de marimi diferite, atit dupa inaltime cit si dupa lungime. Aceasta poate fi legata de unele neregularitati de suprafata.
 • Acest tip de gard nu necesita o ingrijire deosebita. Din cind in cind, doar sa il spalati cu apa obisnuita. Acest lucru se poate de facut cu un furtun de gradina obisnuit.
 • Profnastilul este rezistent la schimbările de temperatură. Ea poate rezista atit la temperaturi foarte reci cit și la extrem de fierbinti.      Prin urmare, acest material este perfect pentru instalarea de garduri în orice regiune.
 • Pret accesibil. Daca este sa comparam cu alte materiale, profnastilul se deosebeste prin preturi mici.
 • Posibilitatea de a monta repede. Instalarea gardului din profnastil, este de citeva ori mai simpla si rapida, decit alte produse analogice Deasemenea daca d-voastra o sa aveti necesitatea de a schimba careva elemente ale constructiei, acest lucru va fi facut destul de simplu.
 • Izolare fonica, protecție împotriva prafului și ochii straini pe teritoriul d-voastra. Acestea se bazează pe faptul că tabla profilata este o carcasa metalica solida, care cu usurinta va retine praful si galagia.Garduri metalice, gard , stilpi, саramida, stilpi din caramida, metal, bare orizontale, suruburi, planca decorativa, montarea gardurilor, radial plus,iacobas, porti, poarta, portita, porta culisanta,.

Prețul: Tabla pentru gard (profnastil) colorat grosime tablei 0,4 mm:

Primim comenzi "ONLINE" facem livrare la domiciliu (obiect). 

Culori  Pret 
RAL8017/RAL6005/RAL3005/RAL3019/RAL7024 /etc 86 lei/m2
QUART / MAT / HIMAT  122 lei/m2
DEKOR/ PIATRA / LEMN / VIRF ONDULAT  140 lei/m2

Pretul elementelor pentru gard:

Primim comenzi "ONLINE" 

   Stilp (50*50/2)  Stilp (60*60/2)  Stilp (80*80/2)  Stilp(100*100/3)   Stilp(150*150/4) 
h1500 148.00 lei 168.00 lei 217.00 lei 358.00 lei 681.00 lei
h2000 191.00 lei 216.00 lei 303.00 lei 492.00 lei 950.00 lei
h2500 250.00 lei 297.00 lei 416.00 lei 695.00 lei 1321.00 lei
h3000 264.00 lei 310.00 lei 434.00 lei 717.00 lei 1362.00 lei

 

 

 Bare orizontale (40*20/2)  Planca decorativa (L2000)

 Suruburi coloratepe metal (19mm)

   
 L3000   126.00 lei  56.00 lei            0.85 lei    
 L6000  242.00 lei        
           
           

Pretul gardului din profnastil, colorat RAL"la cheie" (grosime list 0,4 mm, lungime/pe metru liniar, material + lucrari):

Inaltime, m  Pe 2 bare  Pe 3 bare
1,5 416lei  472 lei
1,8  443 lei  499 lei
2,0  461 lei  535 lei

Pretul gardului din metal profilat colorat RAL "la cheie" (grosime list 0,45 mm, lungime/pe metru liniar, material + lucrari):

Inaltime, m  pe 2 bare  pe 3 bare
1,5 457 lei  513 lei
1,8 484 lei  540 lei
2,0  502 lei  576 lei

* Acest preț nu constituie o ofertă publică, verificati pretul exact cu managerii noștri.

Costul final al gardului din profnastil "la cheie" puteti sa il aflati la managerii nostri, care va vor raspunde cu placere la toate intrebarile aparute.

La gardul din profnastil noi propunem suplimentar sa comandati:

 • Porti automate: poate fi fie glisante sau cu balamale.
 • Porti glisante, culisante fără de automatizare:  de la 12200 lei. pentru complect porti la 2х4m. Poarta automata glisanta de la 22300 lei.
 • Stâlpi de cărămidă:  va adauga un estetic ingradirii. Pret "la cheie" de la 2700 lei.
 • Sârmă ghimpată «Егоза» si altele:  securitate suplimentara. Pret de la 23 lei/m pentru instalarea barierei suplimentare deasupra gardului de baza.
 • Fundament din monolit pe benzi:  mareste termenul de exploatare a gardului. Pret 420 lei/m de fundatie armat 500х250 mm
 • Poarta simpla si portita:  Poarta mare 3m pret de la 5100 lei. cu furnitura in complect, si portita mica cu miner si cheie 2300 lei.
 • Betonarea piloni:  120 lei pentru un stilp cu lucrul si materiale.
 • O bare suplimentară (poperecica):  Ce adauga semnificativ rigiditate. Pret: 42 lei./m

Caracteristicile tehnice ale gardului din profnastil:

Palitra de culori a gardului din profnastil:


 

 

RAL 3005   RAL 6005   RAL 8017

Producția gardului din profnastil

Oricare doritor poate comanda un gard din profnastil in Moldova contactind managerii nostri. Primind comanda, mesterii se vor ocupa de constructia gardului. Deasemena este posibila crearea si instalare gardului "la cheie", fara ca sa mai aveti vreo grija suplimentara. Foliile subtiri de metal, trec toate etapele de prelucrare, galvanizare, adaugindu-se si proprietățile anticorozive. Dupa aceasta pe listul de profnastil se aplica o suprafata de polimer pentru a-i reda stabilitate fata de toate influentele externe, oferind in acelasi timp un aspect atractiv a-l gardului.

Clientul poate alege marca profnastilului, care se va diferentia dupa caracteristici și pret. Brandul cel mai accesibil este tipul C-8,C-20 fiind suficient de puternic și capabil să reziste la diferite sarcini. Pretul profnastilului va depinde de materialul pe care l-ați ales, caracteristicile sale, precum și de dimensiunea insasi a gardului.

Constructia gardurilor din profnastil:

Echipa profesionistă a companiei noastre va începe construcția gardului cind va este convenabil d-voastra. La locul instalarii vor fi aduse toate materialele necesare, dupa care mesterii vor incepe lucrarile.

Marcajul inițial se vor face insemnari, apoi câteva găuri. La adincimea stabilita se vor instala stilpii, se ma fixa profnastilul, si la finele lucrarilor neaparat se va controla calitatea, si corectitudinea instalarii gardului. Numai atunci cind lucrarile vor fi finisate, se va da lucru in primire la client.

La comandarea de instalare a unui gard de profnastil, veți primi:

 • Instalare rapidă și profesională a echipei de înaltă calificare;
 • Construcții metalice sigura și puternică;
 • Protecție excelentă pentru de zgomot si praf;
 • Garanție la toate constructiile ine și profesionale echipamente de ultimă generație, care garantează     fixarea excelentă a gardului și a tuturor elementelor sale constitutive.

Fixind toate caracteristicile mai sus numite și avantajele profnastilului, este demn de subliniat faptul că un astfel de gard va servi o ingradire universala cu un aspect atractiv, la un cost redus. El nu are puncte slabe și este perfect din toate privințele. Toți indicatorii gardului din profnastil il face unul din cele mai căutate și mai populare modalitati de ingradire ce poate fi aplicar aproape oriunde.

Prin urmare, dacă doriți un gard de încredere, prezentabil și solid, fără îndoială, trebuie sa dati preferinta gardului din profnastil.
Nu are nevoie de îngrijiri speciale și va va servi o perioada foarte indelungata.

 

 

Contacteaza-ne

Pentru intrebari suplimentare, nu ezitati sa ne contactati pe numarul de telefon +(373) 78-00-25-26.
Complectati formularul de mai jos, si va telefonam noi