Acasa  /  Despre noi

Garduri in Chisinau, Moldova. Suntem unul dintre liderii de piață în fabricarea și instalarea de garduri de înaltă calitate "la cheie". Mai mult de 5 ani, oferim clienților noștri un sentiment de liniste și de securitate în timpul și după lucrările de construcție sau instalare. Direcția principală - instalarea modelelor unice de garduri care îndeplinesc toate cerințele și dorințele clienților exigenți. O parte semnificativă a popularității dobândite este vânzarea materialor de construcție de înaltă calitate, fiind producție proprie.

Experții noștri acorde o atentie deosebita calitatii serviciilor și a materialelor. O caracteristica specifica noua este faptul că oferim consumatorilor o garanție de pina la 3 ani pentru toate lucrarile și a produsele fabricate, iar prețul unui gard de metal profilat (profnastil), de plasa, plase de beton, gard din staket metalic, jaluzele, profil metalic și acoperișuri pentru ograda, masina este accesibil pentru  fiecare.

Toate acestea se realizează ca rezultat a-l propriei producții, ceea ce ne permite să facem orice material pentru diferite tipuri de garduri: o varietate mare de produse , tabla ondulata, stilpi, port, portite, temelie din beton armat, coloane și multe altele. Fiind cunoscut faptul că costul oricărui gard constă din suma cheltuielilor totale ale producătorului, noi putem sa ne asumam responsabilitatea pentru preturi convenabile in raport cu alti producatori. Avind o experiență colosala în fabricarea materialelor și instalarea de garduri ne permitem să reducem la minimum toate costurile de producție, precum și producția de materiale pentru majoritatea tipurilor de gard și calitatea tuturor lucrărilor de instalare pentru a va oferi cea mai optimă oferta.

Toate lucrările sunt efectuate cu respectarea strictă a reglementărilor și normelor de construcție. In rândul personalului nostru  sunt profesioniști cu înaltă calificare si o mare experiență în construcții, în special sfera activitate pe care o promovam. Dispunem de un numar mare de feedback din partea partenerilor și clienților, ceea ce demonstreaza faptul că personalul nostru într-adevăr efectueaza lucrari ce corespund normelor si standartelor in constructie. Ne asusmam responsabilitatea asupra oricarui ciclu complet de lucrari la cheie, instalarea de garduri și porti de orice complexitate, printr-un mecanism capabil de a minimiza costurile de productie pastrind o înaltă calitate a produselor si serviciilor prestate.

Contacteaza-ne

Pentru intrebari suplimentare, nu ezitati sa ne contactati pe numarul de telefon +(373) 78-00-25-26.
Complectati formularul de mai jos, si va telefonam noi