Acasa  /  Garduri din plasă cu ochiuri

Garduri din plasă cu ochiuri

Garduri din plasă cu ochiuri

Una dintre cele mai raspindite și necostisitoare materiale pentru fabricarea de garduri este Plasa cu ochiuri. Ea câștigat popularitate să datorită sigurantei sale, ușurința de utilizare, durabilitate și costuri reduse.

Plasa rabita a fostvention din nou in mijlocul secolului al 19-lea, Carl Rabitz. Fiind folosita pentru tencuiala pereților. Sirmele, care erau implite intre formau un suport sigur, astfel tencuiala se tinea bine de perete. Deja dupa mai multi ani, plasa rabita a devenit activ folosita pentru protectia zonelor și construirea de garduri pe întreg teritoriul Moldovei. Valul de instalare a unor astfel de garduri a prins un număr foarte mare de case. Astazi fiecare poate achizitiona Plasa Rabbita, la preturi accesibile, pentru ingradirea teritoriilor.

Haideti să înțelegem ce este o Plasă cu ochiuri, devenita atât de populara. Singurul material care este utilizat de către producători la fabricarea plasei, un sirma. În funcție de cerințele clientului, sizesiunea secțiunii sirmei poate varia. Размерная продажа может быть от 1 мм до 5 мм. Стандартный размер, размер 2 мм.

Avantajele gardurilor din Plasa Rabbita

 • Instalare usoara;
 • Termen de exploatare mare;
 • Pret redus;
 • Setca poate fi vopsita in orice nuata doriti;
 • Nu necesita ingrijire;

Pretul gardului din setca rabita "la cheie" (metru liniar, материал + lucrari):

Inaltime, мGard din setca rabitaGard cu secțiune de setca rabita
1,5 110 лей 268 лей
1,8 118 лей 282 лей
2,0 126 лей 304 лей

* Acest preț nu constituie o ofertă publică, verificati pretul точный cu managerii noștri.

Costul final al gardului din Plasa rabita "la cheie" puteti sa il aflati la managerii nostri, care va vor raspunde cu placere la toate intrebarile aparute.

Impreuna cu gardul din setca rabita, noi deasemena propunem sa comandati suplimentar:


Portita si porti cu balamale: pretul de la 4320 лей.

Stlpi pentru porti batante: (80*80/3000)=640 lei/buc.

Betonarea pari:120 lei/buc.

Caracteristicele tehnice ale gardului din Plasa Cu ochiuri:

Construcția gardului de setca rabita face parte din category montarilor usoare si simple. Nu contextă cât de puternic este vintul sau presiunea asupra gardului din Plasa, el va ramine neschimbat. Greutate scăzută  montarea parilor fără beton. Un gard confecționat din setca rabita va sta în picioare pe oricare tipuri sol chiar si acolo unde este un nivel inalt de ape subterane.

Productia gardului cu Plasa rabita:

Plasa rabita se Impleteste, prin rotirea sirmei, care primeste o forma de spirala. Dimensiunile ochiurilor, Lungimea înălțimea pot avea diferite marimi, înălțimea plasei de un metru jumate. Plasa este produsă pe mașinile, care sunt de două typeuri:

 1. Masini manuale sunt  pentru fabricarea de plase pentru nevoi personale. De exemplu, aceste mașini în gospodărie se vor folosi pentru fabricarea gardurilor Cu Lungimi Mici, deoarece au o productivitate scăzută. Plasa facuta princeasta modalitate va avea o calitate scazuta in comparatie cu cea fabricata la o masina automata. Astazi se intilnesc foarte rara masini manuale, de obicei ele sunt produse insasi de proprietari.
 2. Mașini automate - lucreaza la fabrici mari unde produc o plasa calitativa si sigura, pe care putem intilni la garduri. Astfel de masina iti ofera posibilitatea sa setezi parameteri diferiti pentru Plasa.

Plasa din sirma poate efectua diferite funcții, dar cel mai des se foloseste la fabricat garduri și bariere. Plasa este perfecta si pentru garduri si carcase la animale. Plasa poate fi procurata la un pret accesibil. De asemenea, în cazul în care aveți nevoie pentru a construi un gard temporar, instalarea unei plase rabita va fi o solitue rapida si eficienta. Un astfel de material este ușor de utilizat și universal.

Una din proprietatile de lunga durata a gardului din setca este aparat de controlul calitatii. В секторе производства, rabita trece toate etapele необходимо в соответствии со стандартом строгого контроля над calitatii. Prin urmare, gardurile noastre din Plasă sigure si durabile.

Noi propunem fabricarea urmatoarelor tipuri de Plasa:

 • Galvanizata / zincata;
 • Plasa acoperita cu polimer;

O versiune versiune relativ mai ieftina este setca din sirma galvanizata. Calitatea difera fata de cea negalvanizata. Pe aceasta setca nu va apărea rugina timp de aproximativ douăzeci de ani.

Cel mai bune plasei rabitz și cel mai scump  sunt plasele acoperita cu polimer. Acest tip de Plasa va servi cu credință proprietarului, peste 50 de ani. Clorura de vinil protejează sirma împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile și razelor ultraviolete. Un plus, datorită gamei largi de nuanțe aveti posibilitatea sa alegeti si din punct de vedere a esteticului.

Producția gardurilordin rabitza are loc în două moduri. Mai ieftin și mai ușor de instalat considerat gardul cu intinderea plasei. Împreună cu aceste avantaje, există si dezavantaje. De-a lungul timpului acest tip de gard se poate indoia si balansa. De asemenea, aceasta se va întâmpla după instalarea lui incorecta. Din acest motiv după câțiva ani de un astfel de gard instalat prost, se va lasa in jos. Pentru montarea calitativa, Plasa gardului trebuie sa fie stretchata si prinsa de pari cu legaturi speciale. Dacă nu doriți ca Plasa sa se lasa in jos Repede, folositi o sârmă de oțel întins peste gard prin ochiurile plasei dea Lungul intregului gard.

Gard de Plasă în secțiune - are un aspect frumos si o constructie mai sigura. Acest gard va costa mai mult. Instalarea gardului în secțiune se va face mai Repede. In astfel de constructii setca trebuie sa fie libera, anterior despartita pe bucati. După această secțiunile sunt sudate pe parii bine fixate. Parii se fixeaza strict la nivel. Este foarte important înainte de a instala un gard pe secțiuni sa se efectueze Calcule Precise.

Un gard din Plasă acoperit cu polimeri

Daca aveti nevoie ca ieftin sa montati un gard frumos si sigur, atunci dati preferinta gardului acoperit cu polimer.

 Anume din aceasta cauza pentru el nu este necesar ca sa construti fundament puternic. Gardul rabitza nu va crea impediment pentru razele solare si arata foarte ingrijit. plasa acoperita cu polimer este protejata de erozie si nu este necesar sa o vopsesti.

Oricare doritor isi poate permite un astfel de gard din sirma. O astfel de ingradire va oferi teritoriului d-voastra o aerisire buna. Despre ingrijirea gardului puteti sa uitati.

Constructia gardului rabitz:

Echipa noastra este in masura sa fabrice si sa instaleze gard din setca de sirma "la cheie". Incredintind gardul d-voastra specialistilor nostri, veti primi o constructie sigura si durabila.
Etapele de constructie a unul gard din Plasa Rabbitz:

 1. Marcarea teritoriului;
 2. Fixarea parilor si verificarea nivelului instalarii lor;
 3. Fixarea plasei pe pari, oferind nivelul necesar de tensiune;
 4. Verificarea calitatii lucrarilor;

Montarea gardurilor cu plasa de sirma, nu destul de usor. În cazul în care dispui cel puțin unele aptitudini, poti face singur. Cu toate acestea, cel mai bine este de a încredința instalarea gardului de mesterii noștri. Deoarece pina la urma durabilitatea gardului ва depinde nu numai de calitatea plasei, dar, de asemenea, instalarea corectă. Așa că, dacă doriți să obțineți un gard de încredere și estetic plăcut, telefonatine si de restu ne ocupam noi. Tot ce ai nevoie, stabiliți locația pentru instalarea gardului rabitz.

Contacteaza-ne

Pentru intrebari suplimentare, nu ezitati sa ne contactati pe numarul de telefon +(373) 78-00-25-26.
Complectati formularul de mai jos, si va telefonam noi