Acasa  /  Garduri din policarbonat

Garduri din policarbonat

Garduri din policarbonat

Policarbonat - un polimer sintetic care are o structură solidă transparentă, care este produs sub formă de granule. Policarbonat este cel mai bun substitut pentru sticla, folosindu-se la constructii transparente, de exemplu, garduri, alte tipuri de ingradire. Acesta are o seriie de avantaje, fiind larg utilizat în scopuri industriale și casnice. Cu toate că policarbonatul în sine este transparent și seamănă cu sticla, este mult mai puternic din punct de vedere a proprietăților mecanice, avind o bună flexibilitate, rezistență la foc, durabilitate. Policarbonatul este rezistent chimic la o varietate mare substanțe, de aceea se utilizeaza în medii agresive.

Polimerul are ecologic, fiind pe deplin comparabil cu sticla. Acesta este caracterizat prin proprietăți excelente optice, electrice izolante, care contribuie la utilizarea lui în fabricile de garduri, tehnica de iluminat si produse electrice. Policarbonat este utilizat pe scară largă în industria alimentară, de exemplu, pentru fabricarea farfuriilor, sticle. Aceasta se datoreaza rezistenței la temperaturi ridicate si umiditate. Singurul dezavantaj al polimerului este rezistență scăzută la razele ultraviolete. PrDin aceasta cauza, unele materiale au o folie protectoare de plastic.

Unul dintre domeniile de aplicare a policarbonatului este in constructii. Din el sunt realizate foi, profile, panouri goale. La casele de locuit câștigă popularitate prin onstructia gardurilot din policarbonat.

Tipuri de policarbonat:

Exista următoarele varietati de policarbonat:

 1. Mobil Garduri policarbonat mobil sunt destul de populare. Principalul lor avantaj - un preț accesibil și greutate redusă, încărcarea și descărcarea din policarbonat pot fi facuta fără implicarea unor echipamente speciale, iar instalarea este ușora si este facuta de cițiva oameni. Policarbonatul mobil are proprietăți înalte de economisire a căldurii si izolator fonic. In interiorul material sunt goluri de aer care incetinesc racirea sau încălzirea suprafaței.
 2. Monolit (armat) Instalarea gardului din policarbonat armat permite să atingă înalte caracteristici estetice. Aspectul său este similar cu o sticla obisnuita, dar rezistenta - o sută de ori mai mare. Pe un astfel de gard este foarte dificil de a lăsa zgârieturi, iar proprietatile de izolator fonic sunt foarte bune.
 3. Ondulat Foliile de policarbonat ondulat, sunt similare cu panourile monolit, dar cu o suprafață ondulată. Prin urmare, structura lor este mai puternică decât cea mentionata anterior.

Avantajele ingradirii cu policarbonat:

Policarbonatul este adesea folosit pentru ingradirea zonelor private, în jurul clădirilor comerciale, clădiri administrative. Un gard din policarbonat realizat "la cheie" este ideal pentru o varietate de spatii protejate, de exemplu, locuri de parcare.

Principalele avantaje ale gardurilor și a altor bariere din acest polimer sunt următoarele:

 • Rezistența la umiditate, coroziune, mucegai, spre deosebire de lemn, fier și alte materiale.
 • Rezistența la variatiile de temperatură. Policarbonat nu crapa în frig, se supraincalzeste la soare, și instalare competentă permite acestui gard să reziste la rafale puternice de vânt.
 • Flexibilitate excelenta ce permite sa il montezi in numeroase forme.
 • Gardul nu are nevoie de vopsire și îngrijire specială, doar decit o curățare umedă.
 • Aceasta structura neutralizeaza perfect sunetele, care este deosebit de important atunci cind gardul se instalarea de-a lungul drumurilor, șine de cale ferată.
 • Este disponibil in mai multe nunate, pentru combinatii cu lemnul sau metalul.

In pretul gardul sunt incluse si lucrările la instalarea.
Gard Preț Carboplast ușor mai mare decât gardurile din carton ondulat. Acest lucru se datorează costului ridicat al policarbonatului. Pretul ingradirilor din policarbonat este mai ridicar decit din profnastilul, din motivul costului ridicat insasi al materialului.

Odata cu comandarea gardului din policarbonat, deasemenea recomandam suplimentar:

Porti automate: poate fi fie glisante sau cu balamale. Pret pentru complect: de la 26300 lei.
Uși glisante fără automată: de la 14800 lei pentru complect portide 2х4m.
Pari de caramida: adăuga estetica la gard. Pret "la cheie" de la 2700 lei.
Sirmă ghimpată «Егоза» si alte elemente de securitate. Pret de la 101 lei/m pentru bariera de securitate instalata pe partea de sus a gardului principal.
Fundatii din beton armat: mareste timpul de exploatare a gardului. Pret 420 lei/m fundament armat 500х250mm.
Portite si porti pe balamale: pret de la 5300 lei cu furnitura in complect
Betonarea parilor: 120 lei pentru un par cu lucrul si materialele.

Caracteristicile tehnice ale gardului din policarbonat:

Cele mai populare tipuri de garduri realizate din policarbonat si sunt considerate a fi cele prefabricate si cele de piatră. Gardurile prefabricate sunt sudate de construcție, iar in partea din spate se instaleaza listurile de polimer cu ajutorul suruburilor sau alt elemente de fixatie. Astfel de garduri arata foarte bine, in complet cu ingradirile din fier forjat. Materialul se combina bine cu piatra, de aceea suporturile deseori sunt construite din cărămidă sau stâlpi, intre care se fixeaza listurile de policarbonat.

Etapele instalarii gardurilor din policarbonat:

Instalarea unui gard de policarbonat este un lucru anevoios, așa că este mai bine să-l încredințeze unei echipe profesioniste. Întregul proces de instalare este împărțit în următoarele etape:

 1. 1. Alegerea materialului pentru gard In afara de aspectul exterior, o mare importanta grosime foliei, deoarece de ea depinde rezistența structurală a constructiei. Costul de material este mare, de aceea ar trebui să se calculeze cu exactitate necesitatea acesteia pentru a nu cheltui bani in plus. Studierea minutioasa a compoziției policarbonatui, deoarece unii producători necinstiți pentru a reduce prețurile includ diferitele sale substantze.
 2. 2. Lucrări pregătitoare Pentru început pregătim instrumentele necesare, cum ar fi polizor unghiular, surubelnita, nivelator, ciocan și altul - în funcție de tipul de gard. Se calculeaza numarul de folii. Mesterul inseamna unde se vor monta parii, pentru care se sapa groapă. Metodă de instalare a stâlpilor de susținere depinde de tipul de sol pe care vor fi efectuate lucrarile.
 3. 3. Instalarea cadrului Stalpi pentru gard sunt montati la o distanță de 2-2,5 m unul de altul. Pe stâlpi se sudeaza țevi sau colțuri, de face se va fixa ulterior materialul. Ca avantajele unui gard din policarbonat sa fie păstrate o perioada indelungata de timp, astupati capetele de sus ale parilor pentru a impiedica pătrunderea umezelii.
 4. 4. FIxarea foliei de policarbonat Plăcile de policarbonat sunt fixate cu șuruburi la o distanță de cel puțin 4 cm de marginea materialului. Plăcile sunt montate astfel incit sa împiedice deplasarea gardului.
 5. 5. Lucrari finale Pentru ca sa nu se monteze placile cu spatii la capete, veti fi nevoit sa folositi vivelatorul. Policarbonat mobil este acoperit cu pelicula, care va fi îndepărtata după finisarea instalarii. Din motiv ca trebuie de asigurat o impermeabilizare bună, gardul nu va putea fi montat repede. In acest scop, capetele sunt acoperite cu aluminiu sau o bandă perforată. Cadru metalic poate si vopsit in orice culoare. Aici procesul de instalare a luat sfirsit.

Daca aveti nevoie de garduri sau ingradiri din policarbonat, la un preț accesibil, vă rugăm să ne contactați. La noi puteți cumpăra, garduri de calitate pentru vile, casa de tara, sau orice alte obiecte.

Contacteaza-ne

Pentru intrebari suplimentare, nu ezitati sa ne contactati pe numarul de telefon +(373) 78-00-25-26.
Complectati formularul de mai jos, si va telefonam noi