Acasa  /  Porti si portite

Porti si portite

Porti si portite

Cunoastem cu totii ca constructia portilor batante exista deja de citeva secole. Au sustinut toate incercarile de lungul timpului și a rămas practic neschimbate. Portile de metal au devenit o varianta optima pentru amenajarea intrarii pe teritorii. Ele sunt ușor de instalat, durabile in timp, si au un raport convenabil dintre pret si calitate. Varietatea de modele vă permite să alegeți un design adecvat pentru ansamblul complet al arhitecturii și a peisajului teritoriului d-voastra.

Cum se determină mărimea portilor? Totul depinde de ce tip de transport va trece pe poarta și lățimea carosabilului. În cazul în care este mașină, trei metri va fi tocmai potrivit pentru ea. Pentru camioane vor fi necesare deschiderile de până la patru metri. De asemenea, este posibilă producerea de porții de dimensiunile individuale.

Sudarea pieselor se realizează pe o mașină semi-automate, reducind astfel deformarile cauzate de temperatura. În scopul de a pastra dimensiunile dorite, lucrarile se fac dupa un model de referinta pe masa de sudură. Rezultatul lucrarilor este o constructie usoara si durabila care va servi o jumatate din poarta. La urmatoarea etapa pe rama se sudeaza șuruburi, lacate și balamale. Întregul proces de producție se realizează folosind propria bază și specialiști si materiale. Acest lucru asigură termen de livrare scurt si preturi competitive.

Avantajele porților obisnuite cu deschidere in doua parti:

  • Greutate mica;
  • Design contemporan, frumos;
  • Posibilitatea de reabilitare;
  • Costuri atractive;

Cumpărarea o astfel de poarta, mereu veti putea gasi o portita pentru gard in acelasi stil. De portita este nevoie nu doar pentru a intra, dar si pentru a va proteja deasemenea de oaspeti nedoriti.

Forma tradițională și cea mai des intilnita este poarta dreptunghiular. În ceea ce privește lățimea portitei, aceasta nu trebuie să depășească 1 metru, pentru a nu crea greutate inutila pe balamale și pari.

Avantajele principale ale portitelor de fier:

  • Durabilitate;
  • Aspect frumos exterior;
  • Pret accesibil
  • Simple in utilizare

La poarta si portilete standart pot fi adaugate elemente decorative suplimentare cum ar fi arce sau virfuri.

De asemenea, putem produce porti batante si portite conform schitelor oferite de catre client.

Pretul portilor din profnastil "standart":

Latime, mm Pret
3000 5100 lei
3500 5985 lei
4000 6840 lei

Pretul portita mica din profnastil "standart" (900*1800) = 2300 lei

 

Pretul portilor din profnastil "premium" :

Latime, mm Pret
3000 5320 lei
3500 6370 lei
4000 7150 lei

Pretul portita mica "premium" (900*1800) = 2655 lei

Contacteaza-ne

Pentru intrebari suplimentare, nu ezitati sa ne contactati pe numarul de telefon +(373) 78-00-25-26.
Complectati formularul de mai jos, si va telefonam noi