Acasa  /  Porti si portite

Porti si portite

Porti si portite

Cunoastem cu totii ca constructia portilor batante exista deja de citeva secole. Au sustinut toate incercarile de Lungul timpului și a ramas практический нещимбат. Portile de metal au devenit o varianta optima pentru amenajarea intrarii peteritorii. Ele sunt ușor de instalat, durabile in timp, si au un raport convert dintre pret si calitate. Varietatea de modele vă permite să alegeți un design adecvat pentru ansamblul Complete al arhitecturii și a peisajului teritoriului d-voastra.

Кончил на портиль? Totul depinde de ce tip de transport va trece pe poarta și lățimea carosabilului. În cazul în care este mașină, trei metri va fi tocmai potrivit pentru ea. Pentru camioane vor fi necesare deschiderile de până la patru metri. De asemenea, este posibilă productivrea de porții de sizesiunile Individual.

Sudarea pieselor как реализация для полуавтоматической машины, уменьшающая Astfel deformarile cauzate de temperatura. В scopul de a pastra sizesunile dorite, lucrarile se fac dupa un model de referinta pe masa de sudură. Rezultatul lucrarilor este o constructie usoara si durabila care va servi o jumatate din poarta. La urmatoarea etapa pe rama se sudeaza uruburi, lacate și balamale. Ntregul process de producție se реализовать folosind propria bază și specialiști si materiale. Acest lucru asigură termen de livrare scurt si preturi конкурентоспособные.

Avantajele porților obisnuite cu deschidere in doua parti:

  • Практика в эксплуатации;
  • Estetic frumos;
  • Posibilitatea de reabilitare;
  • Costuri atractive;

Cumpărarea o astfel de poarta, meru veti putea gasi o portita pentru gard in acelasi stil. De portita este nevoie nu doar pentru a intra, dar si pentru a va proteja deasemenea de oaspeti nedoriti.

Forma tradiională i cea mai des intilnita este poarta dreptunghiular. Iar  ceia ce privește lățimea portitei, aceasta nu trebuie să depășească 1 metru, pentru a nu crea greutate inutila pe balamale și pari.

Avantajele Principale ale portitelor de Fier:

  • Durabil in timp;
  • Aspect frumos;
  • Pret accesibil
  • Siple innexploatare

La poarta si portilete standart pot для выполнения элементов декоративного орнамента sau virfuri.

De asemenea, putem executa porti batante si portite glisante dupa schite oferite de catre client.

Pretul portilor din metal profilat colorat (профнастил) «СТАНДАРТ» :

Латима , мм Pret
3000 6560 лей
3500 8820 лей
4000 10080 лей

Pretul portita mica "standart"  (900 * 1800) =   3860 lei

 

Pretul portilor mari "PREMIUM"   :

Латима , мм Pret
3000 7722 лей
3500 9010 лей
4000 10926 лей

Pretul portita mica "PREMIUM" (900 * 1800) =  4248 лей

Contacteaza-ne

Pentru intrebari suplimentare, nu ezitati sa ne contactati pe numarul de telefon +(373) 78-00-25-26.
Complectati formularul de mai jos, si va telefonam noi