Acasa  /  Porti si portite

Porti si portite

Porti si portite

Cunoastem cu totii ca Construction Portilor Batante Exista Deja de Citeva secole. Au sustinut toate incercarile de Lungul timpului și a ramas практически нешимбат. Portile de metal au devenit o varianta optima pentru amenajarea intrarii peteritorii. Ele sunt ușor де instalat, прочный в timp, si au un raport convert dintre pret si calitate. Varietatea де Modele Vă позволено Să alegeți ип дизайн adecvat pentru ansamblul Complete al arhitecturii și a peisajului teritoriului d-voastra.

Кончил на портиль? Totul depinde де се тип де транспорта ва Trece пе poarta și lățimea carosabilului. În cazul în care este mașină, trei metri va fi tocmai potrivit pentru ea. Pentru camioane vor fi necesare deschiderile de până la patru metri. De asemenea, este posibilă productivrea de porții de sizeiunile Individual.

Sudarea pieselor как реализация для полуавтоматической машины, уменьшающая деформируемую причинно-следственную связь по температуре. В scopul de a pastra sizeunile dorite, lucrarile se fac dupa un model de referinta pe masa de sudură. Rezultatul lucrarilor Эсте о конструктивных usoara си durabila ухода ва servi о jumatate дин poarta. La urmatoarea etapa pe rama se sudeaza uruburi, lacate și balamale. Ntregul процесс де producție себе реализовать folosind propria bază și specialiști си materiale. Acest lucru asigură termen de livrare scurt si preturi питательные.

Avantajele porților obisnuite cu deschidere в двух партиях:

  • Практика в эксплуатации;
  • Эстетический фрумос;
  • возможность реабилитации;
  • Костури привлекательные;

Cumpărarea или astfel де poarta, meru veti putea gasi или portita pentru gard in acelasi stil. De portita este nevoie nu doar pentru a intra, dar si pentru a va proteja deasemenea de oaspeti nedoriti.

Forma tradiională i cea mai des intilnita este poarta dreptunghiular. Iar  ceia ce privește lățimea portitei, aceasta nu trebuie să depășească 1 metru, pentru nu crea greutate inutila pe balamale și pari.

Avantajele Principale Portitelor de Fier:

  • Прочность в тимпе;
  • Аспект фрумос;
  • Доступность
  • Простой innexploatare

La poarta si portilete standard pot для выполнения элементов декоративного орнамента sau virfuri.

De asemenea, putem executa porti batante si portite glisante dupa schite oferite de catre client.

Pretul portilor din metal profilat colorat (профнастил) «СТАНДАРТ» :

Латима , мм Прет
3000 6560 лей
3500 8820 лей
4000 10080 лей

Pretul portita Mica  "стандарт"  (900*1800) =   3860 лей

 

Претул портилор мари "ПРЕМИУМ"    :

Латима , мм Прет
3000 7722 лей
3500 9010 лей
4000 10926 лей

Pretul portita mica "PREMIUM" (900*1800) =  4248  лей

Contacteaza-ne

Pentru intrebari suplimentare, nu ezitati sa ne contactati pe numarul de telefon +(373) 78-00-25-26.
Complectati formularul de mai jos, si va telefonam noi