Acasa  /  Acoperisuri din policarbonat si profnastil

Acoperisuri din policarbonat si profnastil

Acoperisuri din policarbonat si profnastil

In ultimul timp locuitorii din case particulare in loc de garajuri scumpe, din ce în ce mai des instaleaza adaport pentru automobile din policarbonat. Aceasta nu este o concidenta, oamenii au apreciat pe deplin toate avantajele acestei ieftine si usoare constructii, care poate proteja masina de razele de soare daunatoare, ploaie, zăpadă, grindină și frunze.

Garajele din policarbonat - este un nou tip de constructii metalice, care face posibila economisirea de bani în lipsa spațiului de parcare. Aceasta constructie va fi puternica și, în același timp, foarte ușoară, care permite instalarea garajului practic in orice loc convenabil: pe beton, asfalt, sau pamint obisnuit.

Conform structurii adaposturile din policarbonat sunt împărțite în tipuri: arc, oblice ( cu scurgere intr-o parte ), oblice duble (cu scurgere in ambele parti), sudate, constructor sau detașabile.

Avantajele garajelor improvizate din policarbonat si profnastil:

  • Atracția estetică. Experții noștri vor ajuta la determinarea tipului care se va potrivi armonios în arhitectura locatiei
  • Termem de exploatare indelungat. La fabricarea de garaje improvizate pentru masina se utilizeaza materiale puternice, de lungă durată, la fel si tratarea de înaltă calitate cu sumbstante anti-coroziune si vopsele.
  • Durabilitate ridicată și o protecție excelentă in potriva zăpezii, grindinei, ploii și soarelui
  • Preț relativ scăzut de construcție
  • Timp de fabricare și instalare redus, care va permite să construim garajul foarte redede (1-2 zile)

Pretul garajelor improvizate din policarbonat si profnastil "la cheie" (material + lucrari):

DimensiunePret la depozitPret cu montare
Garaj automobil 3х6 metri 14860 lei 16716 lei
Garaj automobil 5,5х6 metri 16746 lei 18746 lei

 

* Acest preț nu constituie o ofertă publică, verificati pretul exact cu managerii noștri.

Este posibila crearea si montarea garaje improvizate în funcție de oricare dimensiuni, aflati costul de la managerilor noștri.

Construcție de garaje auto improvizate din policarbonat si profnastil

Suntem unul dintre liderii de piață în producția de structuri metalice, inclusiv garaje improvizate auto din policarbonat. Noi monitorizăm strict calitatea produselor noastre. Toate constructiile metalice sunt proiectate pentru greutati în conformitate cu SP 20.13330.2011 "Sarcini și efecte".

Contacteaza-ne

Pentru intrebari suplimentare, nu ezitati sa ne contactati pe numarul de telefon +(373) 78-00-25-26.
Complectati formularul de mai jos, si va telefonam noi