Acasa  /  Acoperisuri din policarbonat si profnastil

Acoperisuri din policarbonat si profnastil

Acoperisuri din policarbonat si profnastil

В ультимативном месте нахождения в конкретном случае в loc de garajuri scumpe, din ce în ce mai des instaleaza adaport pentru car din policarbonat. Aceasta nu este o concidenta, oamenii au apreciat pe deplin toate avantajele acestei ieftine si usoare constructii, care poate proteja masina de razele de soare daunatoare, ploaie, zăpadă, grindină și frunze.

Garajele din policarbonat - este un nou tip de constructii metalice, уход за лицом posibila экономизиреа де бани în lipsa spațiului de parcare. Aceasta constructie va fi puternica și, în același timp, foarte ușoară, care permite instalarea garajului, практика в orice loc convabil: pe beton, asfalt, sau pamint obisnuit.

Соответствует structurii adaposturile din policarbonat sunt împărțite în typeuri: arc, Oblice (cu scurgere intr-o parte), Oblice duble (cu scurgere in ambele parti), sudate, constructor sau detașabile.

Avantajele garajelor impvizate din policarbonat si profnastil:

  • Atracția estetică. Experții noștri vor ajuta la definitionarea tipului care se va potrivi armonios în arhitectura locatiei
  • Termem de exploatare indelungat. La fabricarea de garaje impvizate pentru masina se utilizeaza materiale puternice, de lungă durată, la fel si tratarea de înaltă calitate cu sumbstante anti-coroziune si vopsele.
  • Durabilitate ridicată și o protecție excelentă в potriva zăpezii, grindinei, ploii și soarelui
  • Preț relativ scăzut de construcție
  • Timp de fabricare și instalare redus, care va permite să construim garajul foarte redede (1-2 зиле)

Pretul garajelor impvizate din policarbonat si profnastil "la cheie" (материал + люкрари):

DimensiunePret la depozitPret cu montare
Гараж Автомобил 3х6 метров 21600 лей 28802 лей
Гараж автомобильный 5,5х6 метров 39600 лей 51480 лей

 

* Acest preț nu constituie o ofertă publică, verificati pretul точный cu managerii noștri.

Este posibila crearea si montarea garaje impvizate in funcție de oricare sizesiuni, aflati costul de la managerilor noștri.

Construcție de garaje auto implvizate din policarbonat si profnastil

Suntem unul dintre liderii de piață în producția de structuri metalice, включая гараж импровизированного автоматического поликарбоната. Noi monitorizăm strict calitatea produselor noastre. Сделать конструктивный металлический солнцезащитный крем, соответствующий требованиям СП 20.13330.2011 "Sarcini și efecte".

Contacteaza-ne

Pentru intrebari suplimentare, nu ezitati sa ne contactati pe numarul de telefon +(373) 78-00-25-26.
Complectati formularul de mai jos, si va telefonam noi