COMOD

Garduri fara avans initial

RAPID

Lucram fara zile de odihna

GARANTIE

Oferim garantie la toate tipurile de lucrari

CALITATE

Personal cu experienta, si materiale calitative

Calculeaza acum cit va costa gardul dv-stra.
Obtine imediat un pret!

CALCULEAZA
Porti montate
m/liniari fundatii din beton armat.
metri / liniari de gard instalat.
Clienti multumiti

Vrei sa cumperi un gard pentru casa sau grădină??

Ati cumpărat o casa sau faceti reparatie ?
Doriți să rasfatati terenul, cu un gard de încredere și prezentabil? Atunci ai ajuns la locul potrivit!

Noi oferim:

 • O gama foarte variata de garduri
 • Casute din profnastil policarbonat pentru automobile si nu doar
 • Fundamentul pentru orice constructie

Gama de servicii cuprinde fabricarea și instalarea ulterioară cu serviciul de garanție inclus. Oferim prețuri competitive și atractive pentru clienții noștri datorita mai multor factori. Dispunem de propria noastră bază de producție, echipamente europene și achiziționarea angro a materii prime de înaltă calitate direct de la producători.

Garduri disponibile la pret accesibil pentru fiecare, oferte speciale:

Ce tip de gard sa alegi pentru gradina, casa particulara, vila sau pentru afacere, va decide clientul. Dar suntem siguri că ar trebui să fie un gard atrăgător vizual și la prețuri accesibile, care va fi în măsură să devină o protecție sigura a proprietății private de intruziune a persoanelor necunoscute și a animalelor. Prin urmare, noi oferim fabricarea și instalarea de modele pentru a se potrivi cu fiecare gust și buget.

 • Garduri din foi de metal ( profnastil ) colorate
  Probabil cel mai popular tip de garduri astăzi, care îmbină perfect toate cerințele proprietarilor de case particulare, cu un raport convenabil la "preț - calitate". Cererea lor explică, de asemenea, sortiment divers a paletei de culori si modele, printre care ve-ti găsi întotdeauna o opțiune potrivită pentru exteriorul clădirilor.
 • Garduri metalice din stachet metalic 
  Combină atractivitatea și ușurința constructiile clasice din lemn, fiabilitate profnastilului si ușurința în timpul instalării. Ele nu creează bariere la patrunderea soarelui pe teritoriu și permite liber bataia vintului, necesită o întreținere minimă și sunt disponibile la un cost convenabil.
 • Garduri din policarbonat
  Acestea sunt garduri moderne si ecologice, care fara obstacole permite patrunderea luminii, dar este si o barieră de încredere care protejează zonele de la vedere și expunerea la razele ultraviolete. Se caracterizeaza prin particularitati estetice înalte, vă permit să creați un design individual al formelor originale ale proiectului d-voastra.
 • Gard 3D (euro gard)
  Dacă cautati o opțiune, cu care este posibil să se cumpere gard ieftin, vă recomandăm să-l instalați din EURO GARD. Material disponibil prin care trece liber razele soarelui peste suprafata, de accea se foloseste des la garduri interne pentru zonele invecinate, institutii de invatamint, livezi, parcari, etc/

Instalare profesionala a structurilor metalice garanteaza longevitatea si siguranta!

Siguranta si durata de exploatare oricărei structuri ridicate depinde, cel puțin in jumătate, de calitatea lucrărilor de instalare. Este important corect sa alegi o fundație in dependenta pe greutatea structurii, înălțimea și caracteristicile structurii solului de pe teritoriul unde va fi instalat.

De aceea, în cazul în care aveți nevoie de a instala un gard, poarta sau sa acoperiti locul unde este parcata masina d-voastra, este mai bine să va incredintati profesionalilor. Calificarea, experiența și disponibilitatea echipamentelor de calitate ne permite să se ocupe de volume mari, chiar și în cele mai dificile zone pastrind în același timp caracteristicile constructiilor metalice.

De ce este convenabil să cumpărați gardul de la noi?

La comandarea spre producere și instalare unui gard de orice tip, chiar și a celui mai ieftin gard, ve-ti avea posibilitatea de a alege individual parametrii constructiei ( înălțime, lungime, caracteristici structurale ), selectați materialul, culoarea și textura acestuia. Dacă este necesar, specialiștii noștri sunt  disponibili să ofere proiecte individuale de garduri pentru fiecare client, bazainduse pe capacitățile financiare și preferințele personale ale clientului. Clientul poate conta pe un cost rezonabil la materiale și serviciile prestate.
Noi garantam calitatea muncii la toate standardele de stat aplicabile și codurile de construcție.
Ne angajam să respectam timpul de efectuare a lucrarilor construcție.

Pentru a primi o consultare gratuita, deasemenea pentru a selecta și cumpera un gard, este suficient sa luati legatura cu noi prin oricare modalitate comoda.

Contacteaza-ne

Pentru intrebari suplimentare, nu ezitati sa ne contactati pe numarul de telefon +(373) 78-00-25-26.
Complectati formularul de mai jos, si va telefonam noi

Copyright © 2022